Vil du lære at lave AdWords kampagner og annoncer du virker? Så er du landet på den helt rigtige side, for jeg samler over 5 års erfaring i en dag til dig. Jeg lærer dig alle mine tricks, tips og råd, mens du lærer at opsætte det hele selv. Har du mig som underviser, så vil du opleve at jeg sætter mig i mine kursisters sted og bruger meget tid på at tilpasse alt til dig.

Ikke nok med du lærer at opsætte det, så lærer du også hvordan du skal optimere efter dine kampagner og annoncer har kørt i noget tid. En ting er nemlig at sætte det op, en helt anden ting er at optimere på det. Så skal jeg komme og undervise dig, eller flere i dit firma så kan du blot kontakte mig. Jeg tilbyder 1 til 1 undervisning, men også for flere kursister eller en dag hos din virksomhed. AdWords kursus i øjenhøjde, uanset dit niveau kan det tilpasses dig.

Hvad er dit udbytte ved undervisning i Google AdWords?

  • Hvordan du opbygger en Google AdWords Konto
  • Hvordan du får den bedste struktur for succes
  • En god forståelse for budstrategier, automatisk budgivning og målretning
  • Hvordan du laver en søgeordsanalyse, så du ved hvad du skal annoncere på
  • Lær at skrive annoncer der giver et høj kvalitetsresultat, som er relevante og gode
  • Hvordan du skal optimere
  • Hvordan du laver splittest på den bedste måde
  • Udnyttelse af remarketing og og målgrupper
  • Hvordan du hæver kvaliteten, forbedre dine positoner og sænker prisen pr. klik

Og meget, meget mere!

Jeg kontakter dig hurtigst muligt når du skriver.
Adwords kursus bliver tilpasset dine behov og ønsker.

Jeg underviser både små og store hold, 3-6 deltagere og flere end 6.
Dette sørger for at du som deltager, får mest mulig ud af dagen.

Vil i have jeg kommer til jeres firma?
Ønsker i dette, så skræddersyer jeg et helt AdWords kursus til jer.

Google AdWords Kursus

Der er mange forskellige annonceringsmuligheder med Google AdWords, og dette vil jeg også berøre i mit AdWords kursus. Der er nemlig mulighed for at lave tekstannoncer, banner til email, apps og hjemmeside, shopping, videoannoncering på youtube osv.

På Søgenetværket, er der tekstannoncer og shopping resultater. Tekstannoncerne indeholder tekst, og er et effektiv måde at ramme de søgende, når de søger på Google. Her kan du forme dit eget budskab, og skrive din annonce som du ønsker. Her ser du et eksempel på hvordan en tekstannonce kunne se ud.

AdWords Kursus

Et shopping resultat, er hvor du ser en masse forskellige forhandlere af det produkt du søger efter, lad os tage et eksempel som en par nike sko. Her kommer der flere forskellige steder du kan købe dem, og de forskellige forhandlere har forskellige priser. Shopping er utrolig effektivt, til at skabe mere omsætning til din webshop hvis du sælger produkter online.

Google Shopping

Displaynetværket, kan være bannerannoncering på hjemmesider, apps, email osv. Det kan være både remarketing, og dirkete målretning efter placeringer på hjemmesider. Bannerannoncering er bannere i forskellige størrelser, og her er der mulighed for at lave HTML5 banner, GIF og almindelige billeder som banner. Dette er en utrolig effektiv måde at lave branding, og skabe mere kendskab for selv de mindre budgetter. Nedstående er bannerannoncering.

bannerannoncering

Videannoncering er på Youtube, er hvis du laver nogle rigtig fede videoer som du vil bruge til annoncering. Dette er et spændende område at lave reklame på, og det er noget Google arbejder utrolig meget med at udvikle. Der er mange forskellige måder at udnytte dette medie, kan være korte videoer som 6-10 sekunder, men også op til flere minutter.

Er det ovenstående nyt for dig, og er du ikke sikker på hvad du skal gøre, jamen så er dette kursus helt perfekt for dig! Jeg sørger for at hjælpe dig så du forstår Google AdWords, og hvordan du skal bruge de forskellige medier. Så har du interesse i at deltage på et kursus, eller få et AdWords kursus holdt hos dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte mig og udfylde formularen nedenunder.

AdWords Kursus
1 (20%) 3 vote[s]

Luk menu