Brug udvidelser i Google Ads på en smart måde

Brug dine udvidelser, så de passer til den tid vi er i. Sørg for at få fremhævet det vigtigste!

I juletiden vil det være oplagt at bruge infoudvidelser til:

Det er en god måde at fremhæve vigtige ting på, som er vigtigt for forbrugerne.
Underside links kan bruges til at linke personer ind til relevante sider som har informationer og fragt og/eller bytte af gaver.
Dette er blot noget generisk og nemt man kan sætte op som er gældende for hele shoppen. Har man forskellige tider på forsendelse, afhængig om det er på lager eller fjernlager, så kan an også inkludere denne information.
Mange arbejder generelt ikke med unikke udvidelser pr. kategori som kan være på kampagne niveau eller annoncegruppe niveau i Google Ads, og det vil jeg helt klart anbefale man kigger ind i.

Du kan læse meget mere om alle annonceudvidelser her.
Vil du ind til de specifikke udvidelser kan du komme det her:
Få lavet en gratis analyse af dit potentiale på Google Ads, som jeg gennemgår med dig ganske gratis og uforpligtende – klik her for anmode om analysen.
Har du spørgsmål, eller vil du gerne have mere information om hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed, udfyld formularen og så vil jeg ringe jer op hurtigst muligt.

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.
Jeg kommer til dig uanset hvor i Danmark du er, så vi kan snakke om dine muligheder på Google, markedsføringsstrategi og digital markedsføring generelt.
Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!
Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig HilsenCasper Hessellund

Julegaver byttes til 15 januarInfoudvidelserAdresseudvidelseOpkaldsudvidelseUndersidelinksPrisudvidelseSMS udvidelseWebsiteinfo udvidelse