Digital Konsulent

Har du brug for en digital konsulent, som kan hjælpe dig med digitale ting som digital markedsføring, udarbejdelse af digital strategi og meget mere? Så er du landet på den helt rigtige side, jeg er nemlig specialist i digital markedsføring, udforming af strategi, eksekvering af digital markedsføring og strategier.

Der er mange forskellige måder at gribe det an når man er digital konsulent, og her mener jeg digital markedsføring som Google Ads, Søgemaksineoptimering, SEO, Email marketing, Facebook annoncering, instagram annoncering, udforming af digital strategi og eksekvering af alt der lige er nævnt. Jeg er sikker på vi sammen finder den løsning der er bedst til dig.

Få de nyeste tips, tricks & guides i din indbakke løbende.

Markedsføringskonsulent

Som markedsføringskonsulent, så hjælper jeg virksomheder med at opnå succes med markedsføring. Det indebærer både udarbejdelse af strategi, ideer til materiale, forslag, eksekvering af markedsføring på forskellige platforme som allerede nævnt. Jeg kan være sparringspartner og komme med ideer, men kan også være den der udfører arbejdet, og sørger for vi kommer i mål med succes.

Jeg har hjulpet mange forskellige virksomheder med at opnå succes med markedsføring og digital markedsføring. Det svinger meget fra den lille webshop som omsætter 20.000-30.000 i måned, men også den store som omsætter for over 10 mio. I måned. Udover det har jeg også arbejdet meget med B2B, og andre virksomheder for det handler om at skaffe leads, da de ikke sælger fysisk produkter.

Med mig som din digitale konsulent eller markedsføringskonsulent, vil du få et nyt syn på tingene som vil kunne være med til at skabe succes. Nogle gange skal der nye øjne på, som kommer udefra for at kunne komme med et andet syn på tingene. Det har jeg i hvert fald oplevet flere gange, som digital konsulent. Nogle gange ser man sig blind, og er farvet af at arbejde sammen med de samme mennesker. Nogle gange skal der et frisk pust til, udefra.

Freelance konsulent

Som freelance konsulent eller digital konsulent, så sparer du at ansætte en til fuldtid eller deltid, og nøjes med at betale og bruge mig som konsulent når der er brug for det. Udover det, så har jeg også masser erfaring for hvad der tidligere har virket fra andre, som kan tages med ind i overvejelserne til hvordan vi løser dine problemer eller optimerer. Der er altid mange måder at gøre tingene på, og jeg kommer med en viden og en anden vinkel til tingene end i muligvis er vant til. Dette kan være med til at skabe udvikling, nytænking og succes.

Det smarte ved en freelance konsulent, er at du undgår at betale mange penge til bureauer, som skal skal betale løn til en ansat og derefter også tjene penge. Så ved en freelance konsulent, så undgår du på en måde en mellemmand. Derfor vil en freelance konsulent ofte også være billigere end bureauer, og dette betyder ikke kvaliteten er lavere.

Det er også nemmere at få en 100% skræddersyet løsning, der passer til dig og din virksomhed med en freelance. Som freelance er det også muligt at få kursus eller undervisning af dig og dine ansatte hos dig eller en lokation i foretrækker. Ofte kommer der noget magisk ud af at være hos dig eller jer, da det er i jeres omgivelse og det at mødes og snakke, ofte skaber spørgsmål som en dialog online ikke ville have gjort.

Hvad er en konsulent?

En konsulent er en person som kan hyres eller betales, for at udføre et stykke arbejde. I dette tilfælde er det en digital konsulent i forhold til digital markedsføring, markedsføring generelt eller udvikling af strategi både digitalt men også generelt i firmaet. Det er en mulighed for at få nye øjne på en opgave, men kan også være for at løse en opgave med en ekstern person, fordi kompetencerne ikke er in-house.

Nogle gange er det også billigere at hente kompetencerne eksternt, fremfor at ansætte en. Årsagen til dette, er fordi det ikke altid giver mening at ansætte en, da det er et projekt som skal klares, eller blot en opgave.

Job som konsulent

Job som konsulent er rigtig spændende, fordi det giver mulighed for at arbejde med forskellige virksomheder, og udvikle sig. Ingen problemer, opgaver eller projekter er ens, og det er altid forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Det er en af de ting som er utrolig spændende som digital konsulent. Udover det, så giver det mulighed for at arbejde i forskellige brancher og det er helt klart noget der gavner alt mit arbejde.

Det giver nemlig mulighed for at tage erfaringer fra tidligere, og andre brancher med over i at løse opgaver på et senere tidspunkt. Selvom brancherne er forskellige og udfordringerne også er forskellige, så kan det uden tvivl hjælpe med at løse opgaver i andre situationer. Har du brug for hjælp, så send blot en mail til info@adwords-specialist.dk så finder vi en løsning sammen.

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund