Google Adwords Analyse

Får du lavet en Google Adwords analyse af mig, er den for det første gratis, så du har intet at tabe. Udover det, så kan min Google Adwords analyse, give indsigt i hvad der kan gøres bedre, hvad der er af problemer, hvor mange penge du bruger på søgeord der ikke konverterer eller noget helt andet. Jeg går dybt i din konto, med en Google Adwords analyse, og finder de fejl og mangler der koster dig penge, uden du får noget ud af det. Jeg har oplevet at helt op til 90% af det forbrug der på Adwords, er på søgeord der ikke giver konverteringer, dermed er helt op til 90% af forbruget spildt, og det er utrolig meget!

Med en Google Adwords analyse fra mig, vil dette blive belyst og du vil ofte blive chokeret over hvor mange penge du bruger på søgeord, der ikke konverterer, giver salg eller henvendelser. Igen skal du tænke på at du har intet at tabe ved en Google Adwords analyse, da den er ganske gratis og du binder dig slet ikke til noget. Det eneste du skal gøre for at få en Google Adwords analyse, er at udfylde nedenstående formular med de data du ønsker. For at kunne lave en Google Adwords analyse, skal du dog oplyse dit Adwords id, og derefter vil jeg anmode om adgang til din konto for at få adgang, og derefter laver din Google Adwords analyse af din Google Adwords konto.

Hvad indeholder analysen?

Min analyse går i dybden med hvad der kan optimeres på din Adwords konto, samt hvilke fejl og mangler der er i dit nuværende setup. Ofte er der ren faktisk flere fejl en man selv tror, og dette kan have stor betydning på det du får ud af din Adwords annoncering. Se nedenunder hvad analysen eventuel indeholder:

Google Adwords Analyse

 • Jeg analyserer hvilken ROI/ROAS du har op søgeord, annoncer, annoncegrupper og kampagner ✔
 • Jeg undersøger hvordan din tracking er sat op, og om den er sat korrekt op ✔
 • Jeg undersøger om relevante konverteringsmål er sat op ✔
 • Jeg gennemgår om opsætning, indstillinger, målretning, og meget mere anvendes korrekt og om det overhovedet anvendes ✔

Google Analytics Analyse

 • Giver du adgang til Google Analytics analyseres nedenstående
 • Jeg undersøge om Google Analytics & Google Adwords er linket korrekt ✔
 • Jeg undersøger om generelle data omkring besøgende, både betalt og ikke betalt ✔
 • Jeg undsøger hvor de fleste besøgende falder fra, og hvordan deres adfærdsflow er på hjemmesiden ✔

Gratis Google Adwords Analyse

Hvorfor tilbyder jeg dig en gratis Google Adwords analyse tænker du sikkert? Ja, det gør jeg fordi jeg gerne vil tilbyde en gratis gennemgang, for at kunne vise dig hvad du går glip af, og hvor penge du bruger på noget der ikke giver dig nogen omsætning, salg eller henvendelser. Langt de fleste som jeg har skrevet tidligere, bliver chokeret over hvor mange penge de bruger på Adwords annoncering, uden de får noget ud af det. Det vil jeg selvfølgelig lave om på, hvis jeg får muligheden for at sætte med dit Google Adwords.

Min Google Adwords analyse, skal jo belyse hvad jeg kan hjælpe dig med, og hvordan jeg kan fikse de fejl og mangler der er på dit nuværende setup. Det skal også belyse hvad det betyder for dig, at få fikset de fejl og mangler der er. Jeg vil egentlig bare hjælpe dig med at få endnu mere ud af dit Adwords, og sørge for du kun bruger penge på noget, der ren faktisk giver dig omsætning, salg eller henvendelser. Er målet noget andet end omsætning, salg og henvendelser, så er der en anden tilgang til analysen, som skal belyse hvor dine fejl og mangler så er.

Google Adwords Analyse

Adwords Analyse

Hvorfor få lavet en Google Adwords analyse?

 1. Få kigget din konto igennem med andre øjne skader aldrig
 2. Kan være mine øjne kan belyse noget som hæver din Adwords til nye højder
 3. Få en status på hvad der er af mangler, fejl og muligheder
 4. Måske få nogle lavt hængende frugter, som kan vækst din virksomhed
 5. Mulighed for at spare penge på irrelevante klik og besøgende
 6. Finde frem til de bedste og vigtigste søgeord for dig og din virksomhed
 7. Få tjekket om opsætning og indstillinger er korrekte og meget mere

Der er ingen grænser for hvad jeg kan komme frem til, med en Google Adwords analyse og som tidligere nævnt, så er det ganske gratis og der er ingen binding eller noget. Som sagt er der rent faktisk intet at tabe, og kun noget at vinde! Det er en 100% win win situation for dig, og det kan godt være din nuværende Adwords kører godt. Men hvad hvis det kunne køre endnu bedre?

Ja hvis den kunne køre bedre, så ville du jo gerne have det. Så hvorfor ikke give det chancen? Giver du det chancen, så har du kun noget at vinde, og dermed som tidligere nævnt er det intet at tabe. Jeg vil helt klart mene at der altid at mulighed for optimering, og Adwords kan altid hæves til andre højder. Vil du have en gratis Google Adwords analyse, skal du blot udfylde formularen her.

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund