Google AdWords Hjælp

Google AdWords hjælp kan man få på forskellige måder, og vil du have flere informationer og viden, så skal du blot læse videre. Flere og flere er begyndt at bruge Google AdWords, og det gøre også der kommer flere og flere spørgsmål. Jeg vil forsøge at give dig den Google AdWords hjælp jeg kan, for at svare på de mest generelle spørgsmål jeg får til daglig.

Jeg tilbyder dig en gratis gennemgang af din konto, samt en gratis og uforpligtende snak omkring det hele hvis du har lyst til det. Det eneste du skal gøre, er blot at udfylde formularen her.

Få de nyeste tips, tricks & guides i din indbakke løbende.

Hjælp til AdWords

Hvad er Google Adwords, er noget af det første jeg hører når jeg snakker med nogle omkring det. Ofte når jeg bliver kontaktet for at få hjælp til AdWords, så bliver jeg spurgt om det kan give mening at køre annoncering på Google. Det korte svar er ja, i hvert fald for de fleste, fordi 95% af alle søgninger er på Google i Danmark. Dog er der nogle få som bruger Bing, og her kan man rent faktisk også køre annoncering, og det gør jeg ofte med stor succes for flere af mine kunder. Uanset om man er B2B, B2C, webshop, en lokal tømmer eller en lille butik, så vil det ofte give mening at lave Google AdWords hvis det bliver gjort rigtigt.

Et andet hypigt spørgsmål jeg ofte får, er hvor mange penge skal jeg bruge i måned? Det er meget forskelligt, og der er ikke noget specifikt beløb man skal bruge. Jeg er specialist i at sørge for at de penge du vil bruge på annoncering, bliver brugt på den bedste måde. Nogle bruger mellem 1.000 kr. til 3.000 kr. i måned, mens nogle bruger over 1 million. Jeg har erfaring med budgetter der ligger omkring de 1.000 kr til 10.000 kr. men også over 1 million i måned.

Der er intet krav på hvad dit budget skal være, og min opgave er at sørge for du får mest ud af dine penge, og det har jeg over 5 års erfaring med. Dette er for virksomheder som både er nationale og internationale, små som store og du kan blive den næste jeg hjælper til succes. Ofte oplever jeg at på de analyser jeg laver, bliver 70-90% af budgettet brugt på noget ser ikke skaber værdi, konverteringer, omsætning, salg eller nye kunder. Skal jeg ikke tjekke om det også gælder for dig?

AdWords Hjælp

Vil du gerne vide mere om hvad Google AdWords er, eller vil du læse mere om digital markedsføring, så har du også mulighed for det. Jeg har som allerede nævnt over 5 års erfaring, med at hjælpe virksomheder med at opnå succes med digital markedsføring og annoncering.

Nogle tænker at Google AdWords ikke er for dem, men håber at min ovenstående forklaring omkring Google AdWords hjælp er med til at åbne dine øjne op omkring mulighederne med det. Hvis du stadig i er tvivl, så kan du få en ganske gratis og uforpligtende snak med mig omkring dine muligheder, hvad jeg anbefaler dig og meget mere. Få det først når vi får en dialog, kan jeg fortælle dig hvad der er mest optimalt for dig og din virksomhed. Ingen er ens, og det er løsningerne heller ikke.

Husk at jeg altid laver en gratis analyse og gennemgang, som er uforpligtende, så du har intet at tabe ved at kontakte mig.

Hvorfor bør du bruge Google AdWords

Chancen for at dine konkurrenter bruger det, den er meget stor. Det betyder at de er synlig på den søgemaskine 95% af søgningerne foregår på, nemlig Google. Samtidig er du ikke synlig hvis ikke du bruger det, og så får de deres annoncer vist til potentielle kunder og leads, som kunne have været dine kunder. Dem der bruger Google, leder ofte efter svar, hjælp eller løsninger. Det er her man skal være klar med et rigtig godt budskab, så man kan få nye kunder og fange dem. Det der er godt ved at annoncere, er at dine annoncer kan blive vist fra den ene dag til den anden.

Så starter man sin annoncering i dag, så vil den køre fra i morgen. Ofte bruger de hos Google max 1 hverdag til at gennemgå ens annoncer, og så får man svar på om de er godkendt eller afvist. I de fleste tilfælde bliver de godkendt, hvis altså annonceringen er lavet korrekt og ikke bryder nogle regler, love og varemærker.

Opnå resultater med Google AdWords

Der er mange måder at opnå gode resultater på, men med over 5 års erfaring, så har jeg set mange måder at gøre tingene på. Nogle er bedre end andre, men det vigtigste er at have dig med og din virksomhed. Det er nemlig sammen man leverer de bedste resultater, og har man et godt sammenspil, så vil resultaterne på sigt alt andet end lige blive meget bedre.

Ingen kender din virksomhed bedre end dig, og det er derfor det er vigtigt du eller nogle af dine ansatte er med indover. Jeg erkender blankt at jeg ikke er verdensmester i alle virksomheder, brancher osv. men jeg er sikker på vi sammen kan opnå rigtig gode resultater. Sammen finder vi den bedste løsning for dig!

Udfyld formularen her for at få en gratis analyse, og en uforpligtende samt gratis gennemgang af den analyse jeg laver. Der er uden tvivl nogle optimeringsmuligheder, og det hele er gratis, så du har intet at tabe.

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund