Google Adwords Markedsføring

Google Adwords Markedsføring kan være svært at styre selv, og det kan være store omkostninger hvis ikke ved hvad man laver. Vi er alle sammen dygtige til noget, og man skal som virksomhed huske at blive bedre til det man er god til. Er markedsføring ikke ens skarpeste side, så skal man måske betale sig fra det. Vi kan ikke være dygtige til det hele, og ofte vil resultatet på det vi ikke kan finde ud af, blive bedre hvis vi lader specialister klare det for os. Vil du have opsat Google Adwords så det er effektivt, overskueligt og 100% gennemsigtighed? Nedenunder kan du få tilsendt en gratis 360 graders analyse, det eneste du skal gøre er at udfylde formularen her.

Få de nyeste tips, tricks & guides i din indbakke løbende.

Adwords Markedsføring

Er du kommet hertil, så er du ikke i tvivl om jeg kan hjælpe dig med Google Adwords. Google Adwords Markedsføring er en mulighed for dig som virksomhed, til at skaffe flere kunder. Er du ikke allerede aktiv med Google Adwords Annoncering, så går du glip af mulige kunder som dine kunder tager. Du kan med Google Adwords, selv styre hvilke søgeord du gerne vil frem på.

Opsætter du Google Analytics korrekt, så kan du se hvor meget omsætning du får pr. krone du bruger på Google Adwords. Der er altid målbart, og der bliver ikke manipuleret med den data du får. Som tidligere nævnt så skal du have styr på det, ellers kan du ende med at betale for mange penge for et salg. Google Adwords kræver et stort optimeringsarbejde.

Google Adwords Markedsføring

Hjælp Til Adwords

Google Adwords Markedsføring handler om at finde de søgeord, du gerne vil have dine annoncer frem på. Men det handler lige så meget om de søgeord, du ikke vil findes på. Der er utrolig mange irrelevante søgninger på noget du gerne vil findes på, og du skal derfor huske at arbejde med det der hedder negative søgeord.

Negative søgeord er altså ord eller sætninger, du ikke vil have dine annoncer kommer frem på. Arbejder du aktivt med negative søgeord, vil du opleve meget bedre afkast på din Google Adwords Markedsføring.

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund