Google Adwords Priser

Google Adwords priser kan svinge utrolig meget. Men vil du annoncere og markedsføre på Google, så styrer du 100 procent selv hvad du vil bruge af penge. Du kan selv bestemme hvad du vil give pr. klik, bare ikke sikkert du får nogle klik hvis dit bud på et søgeord er for lavt. Du bestemmer også selv had du vil bruge af penge om dagen, og du kan lave forskellige budgetter på forskellige kampagner. Vil du køre hele kontoen med en bred kam, så kan du lave et delt budget på hele kontoen. Delt budget betyder at du sætter x antal kroner til budget, og så bruger alle kampagner af det budget. Når det budget så er opnået, så vises dine annoncer ikke mere før næste dag. En 360 grader analyse, vil aldrig skade noget, den er 100% gratis.

Adwords Pris

Forsætter vi med at kigge på delt budget, vil du højst sandsynlig blive begrænset hvis du deler dit budget på alle kampagner. Delt budget gør også at du ikke kan se, om en kampagne ville performe godt. Årsagen til det, er fordi det er først til mølle med at bruge penge på et delt budget. Så kan det være de dårlige kampagner bruger alle pengene, og de kampagner der så ville performe godt slet ikke når at bruge penge.

Jeg ville personligt aldrig opsætte delt budget, det er slet ikke specifikt nok. Har du haft webshop i noget tid f.eks. kan du se i Google Analytics hvad der bliver søgt efter på Google, og hvad der sælger. Allerede der har du en masse spændende data, som du kan sætte din Google Adwords op efter. Ofte er der utrolig meget data, som aldrig bliver brugt når man arbejder i Google Adwords. Google’s data program er Google Analytics, og det skal alle hjemmesider have sat op på deres side. Her kan du se hvem der besøger, hvor de besøger fra, hvad de ser på siden, hvor lang tid de er der osv. Man kan også se om det er mobil, computer eller tablet dine besøgende bruger når de er på din hjemmeside. Vil du have Google Adwords priser, så tilbyder jeg at komme med et uforpligtende tilbud som er helt gratis.

Google Adwords Priser

Adwords ekspert

Google Adwords Priser er utrolig svært at give dig, uden jeg personligt kender dit mål, behov, dine produkter og meget mere. Får at du skal have et realistisk bud på hvad det koster dig, så skal du sende mig dine ideer, tanker, forventinger, mål og hvad du ser som relevant. Jeg tilbyder at lave en gratis analyse af din Google Adwords konto, og komme med et gratis og uforpligtende tilbud på den løsning jeg ser som værende optimal for lige netop dig.

Du kan kontakte mig ved at udfylde kontakt formular ude til højre, eller skrive en mail til info@adwords-specialist.dk

Vil du lære mere om Google Adwords, Facebook Annoncering, Instagram Annoncering og søgemaskinetopimering?

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund