Her får du en guide til hvordan du kan oprette målgrupper i Google Analytics, det er optaget på video, så du blot kan følge det step for step. Dette er nogle målgrupper jeg altid laver på alle mine kunder, dog er der 2 målgrupper som kun er til webshops. Ydermere kan man altid lave målgrupper på dem som har besøgt bestseller produkter og/eller kategorier der er vigtige.

Video til hvordan du nemt kan oprette målgrupper i Google Analytics

Udnyt remarketing i din Google Annoncering, og få mere ud af dine penge på Google Ads. Giver det ikke mening, så er du velkommen til at kontakte mig, så hjælper jeg dig meget gerne med at komme i gang og oprette de første målgrupper.

Vil du gerne have mig fordi dig gratis i en time, og/eller få en gratis analyse af dit potentiale på Google Ads, så skal du bare klikke her.

  • Var dette oplæg nyttigt?
  • JaNej