Hvad er SEO?

Hvad er SEO? Det er der mange der undre sig over, og på engelsk er der Search Engine Optimization som på dansk hedder søgemaskineoptimering. SEO, Søgemaskineoptimering og Search Engine Optimazation er altså det samme. Det handler om at optimere ens hjemmeside og sider, til at søgemaskinerne læser dem korrekt som afgør hvordan du rangere.

Alle vil gerne rangere højt på Google, der er utrolig meget trafik at hente ved at have høje placeringer på Google organisk. Organisk er de placeringer på Google der ikke er betalt af annoncer, så alle søgeresultaterne der kommer frem uden betaling for placering er organisk. SEO kan jeg hjælpe dig med at få bedre placeringer organisk.

Google forsøger altid at vise de mest relevante resultater på en søgning i Google, så jo mere relevant Google ser dig, jo bedre placeringer. Det er en utrolig ting at huske på når man arbejder med SEO, det handler om relevans.

SEO optimering guide

Her vil jeg komme med punkt opstilling hvad du kan gøre, når du vil optimere på SEO så du kan få bedre placeringer på Google organisk.

De søgeord der er vigtige for dig, at have en høj placering på. Det er de ord kunderne søger på, når de vil have et produkt, en ydelse eller en løsning. Er du frisør ville det f.eks. dameklip, herreklip og børneklip.

  • Strategi og nuværende situation

Her kigger man som virksomhed på vor man ligger lige nu, på de søgeord der er relevante for en, hvor ligger ens konkurrenter og hvad gør de. Udover det skal man som virksomhed have en strategi til hvor man vil lede de besøgende hen, og hvad målet er med at få de besøgende ind på siden.

Her handler det om en masse parametre Google vurdere på din hjemmeside. Domænet, server hosting og meget mere skal gå op i en højere enhed. Nogle andre vigtige ting er Url’en, titler på diverse sider, meta beskrivelsen den tekst der er under overskriften i søgeresultaterne. Tekstindhold på din hjemmeside er også utrolig vigtig, det skal sørge for at have en masse tekst som er relevant og giver mening. Dette behøver man ikke at få andre til at skrive, det kan man sagtens selv klare. Men ønsker man at få et bureau til det, skal man forventings afstemme inden.

  • Linkbuilding

Linkbuilding er at skaffe links til din hjemmeside, fra andre hjemmesider. Jo mere relevante de links er jo bedre er det, og jo bedre ser Google på det. Jo flere er ikke altid bedre, det handler om kvalitet og ikke kvantitet her. Google ser links ind til din side som en anbefaling, godkendelse eller god omtale. Dette er nok en af de sværeste områder som virksomhed selv at arbejde med, her finder man ofte er bureau som skal ordne det. Det kan være utrolig svært at finde gode links, skaffe relevante links og specielt skaffe gode og relevante links på samme tid.

  • Måling, rapportering og vurdering

Du skal i hele processen hele tide måle, vurdere og rapportere hvordan det går. Det er vigtigt at følge udviklingen, og se hvad der sker. Jo mere du måler og rapportere, jo mere kan du bruge af den data du får i fremtiden. Vil du gerne vide meget mere omkring SEO og Søgemaskineoptimering, så klik her.

hvad er seo

Hvad er SEM

SEM er den betalte del i Google, altså det jeg nævnte til at starte med. Man betaler altså for at få sine annoncer frem i Google. SEM står for Search Engine Marketing, og det er altså den betalte del i Google. Vil du læse meget mere om SEM/Google Adwords så klik her.

Kan du hjælpe mig med SEO? 

Det kan jeg i hvert fald, ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud skal du bare udfylde formularen ude til højre. Vil du hellere ringes op, så kan du bare udfylde formularen nedenunder. Få lavet en analyse der ikke kun omhandler SEO, men en 360 graders analyse.

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund