Iværksætter Hjælp

Leder du efter iværksætter hjælp? Jeg har selv været iværksætter og er det stadig, jeg har været selvstændig i over 6 år nu, og har drevet 2 virksomheder op som stadig drives. Udover det, så har jeg drevet en del Affiliate sider og har solgt 3 af dem og driver stadig 2. Jeg har erfaring indenfor digital marketing, Google Ads, SEO, Email Marketing, Facebook, Forretningsudvikling, Digital Strategi og Konverteringsoptimering. Jeg har ydermere et stort netværk, som kan hjælpe jer med at vækst jeres virksomhed

Få de nyeste tips, tricks & guides i din indbakke løbende.

Iværksætter hjælp

Har du brug for hjælp med en eller flere af ovenstående kompetencer, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg synes altid det er spændende at hjælpe iværksættere, og der er mulighed for at jeg gerne vil ind i jeres advisory board, bestyrelse eller blive en mentor for jer. 

Du kan kontakte mig på info@adwords-specialist.dk eller ved at udfylde formularen på kontakt siden.

Hjælp til iværksætter

Jeg tilbyder hjælp til iværksætter, og skal du være en af de mange jeg hjælper, så kan du kontakte mig og høre hvad mulighederne er. Der er mange måder hvorpå du kan få hjælp som iværksætter, det kan være til marketing eller markedsføring, men kan også være forretningsudvikling, brainstorm, idegenerering og meget mere. Jeg synes altid det er spændende at være med til at udvikle noget, vækst noget, hjælpe med at få noget til at vokse eller lign. 

Iværksætter Hjælp

Jeg har den sidste tid givet hjælp til iværksætter, som har haft brug for det og det har virkelig været spændende for mig og har hjulpet dem meget. Det kan nogle gange være de små ting, som virkelig hjælper en forretning med at vokse, og det kan nogle gange være svært at se det selv når man arbejder med forretningen hele tiden. Jeg kender det alt for godt selv, at man nogle gange ser sig blind på noget man arbejder meget med, et frisk pust udefra kan virkelig rykke noget, nogle gange.

Iværksætter rådgivning

Jeg tilbyder også at gå ind og rådgive dig som iværksætter, og ikke eksekvere, men i stedet komme med rådgivning omgang tilgang eller andet som du kan foretage dig for at komme fremad med din virksomhed. Her vil jeg også kunne aktivere mit netværk, for at hjælpe dig med at komme i kontakt med de rigtige som kan hjælpe dig med nogle af de ting du har brug for hjælp til.

Ved mig vil du opnå rådgivning som er 100% uvildig, og det betyder at jeg er på din side og er der for at hjælpe dig på bedst mulig vis. Vi kan altid tage en gratis og uforpligtende snak, og der er intet der binder dig.

Iværksætterhjælp

Iværksætterhjælp er til dig, som har brug for hjælp og rådgivning. Det kan være svært hvis man er alene, at tænke nye veje eller noget andet. Men kan også være man er et par stykker eller 3 og 4 personer sammen om det, og man tænker for meget den samme vej.

Uanset hvad, så er du velkommen til at skrive en mail til mig på info@adwords-specialist.dk eller udfylde min kontaktformular, så skal jeg nok svare dig. 

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund