Online Annoncering

Online annoncering, hvad er det og hvorfor bør du anvende det som en del af din markedsføringsplan? Online annoncering er en mulighed for dig, for at skaffe nye kunder, mere omsætning, flere leads, flere besøgende på din hjemmeside og meget mere. Det er blevet noget man skal anvende, og effekten af det er undervurderet. Der er mulighed for annocering på Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Email og meget mere.

De forskellige medier, har forskellige målgrupper, samt skal der udvikles forskelligt materiale til de forskellige medier. Budskaberne man skal sende til sine potentielle kunder, er nemlig forskellig fra medie til medie. Det er vigtigt at ens online annoncering, er i øjenhøjde med det resterende indhold på de forskellige medier og de personer der bruger det og dem man målretter. Nogle gang kan det dog være rigtig fint at skille sig meget ud, men det skal man være meget bevidst over.

Få de nyeste tips, tricks & guides i din indbakke løbende.

Online annoncering priser

Hvad er prisen på online annoncering, er ofte noget jeg hører. Men det kommer meget an på hvad man er villig til at investere, samt hvad man gerne vil opnå med sin investering. Ofte er der en betaling for dem der opsætter din online annoncering, samt de penge der nu skal bruges på Google Ads, Bing, Facebook, Linkedin osv. Så ofte starter dette spørgsmål med at se indad, og vurdere hvad man er villig til at investere på online annoncering. Der er ingen tvivl om jo mere der bruges, jo større og bedre resultater kan der opnås.

Betaling for opsætning af det, eller opstart, afhænger også meget af hvad man vil og hvor stort det. Udover det, så kommer det også an på hvilket medie det er, for nogle ting tager bare længere tid at sætte op en andet. Ligesom det også koster mere at annoncere på nogle kanaler, fremfor andre. Der er ofte en god synergi i at bruge flere kanaler og medier, men det er også forskellige budskaber der skal være afhængig af hvor man annoncerer.

Nogle gange er et medie bare bedre end et andet, og dermed er det ofte oplagt at starte med de mest relevante eller mest oplagte. Man kan altid med tiden bygge andre kanaler på, og udvide.

Annoncering på nettet

Annoncering på nettet, kan gøres på mange forskellige måder som du kan se og læse i ovenstående. Det er undervurderet, ofte gør de fleste af dine konkurrenter det, og gør du det ikke, så har de en stor fordel i forhold til dig. Denne form for markedsføring, er noget af det mest effektive når man kigger på at skaffe nye kunder, leads, omsætning og meget mere.

Der er mange muligheder, og det handler om at finde de mest relevante til at starte med, og som tiden går og man vokser. Så kan man starte at udvide sin horisont, og dermed starte på andre medier og kanaler. Jo mere man investere i hver kanal, jo mere vil man også opleve der er af synergi. Det betyder ikke at bare fordi man bruger x antal kroner på Facebook så vil man omsætte for x antal kroner mere på Google Ads. Det betyder at jo flere besøgende der kommer fra forskellige kanaler og medier, jo større muligheder er der for remarketing.

Adwords Markedsføring

Google Ads, eller AdWords markedsføring, er blevet nævnt en del gange efterhånden. Årsagen til dette, er fordi Google Ads er virkelig effektivt, og er helt klart noget man bør anvende. Man kan ramme potentielle kunder i high funnel, mid funnel og lower funnel på de forskellige muligheder på Google Ads.

Google Search, dynamisk remarketing og Shopping er de primære kilder til lower funnel når det omhandler webshops, og for ikke webshops er det primært search. Mid eller high funnel er det primært alm. Display annoncering og annoncering med video, dette er to gode muligheder for branding, forøgelse af kenskab og andre ting.

Markedsføring på nettet

Så er du ikke allerede i gang med markedsføring på nettet, så kan du godt se du bør komme i gang. Er det noget du har brug for hjælp til, så hjælper jeg dig gerne! Det eneste du skal gøre er at sende mig en mail, udfylde formularen her. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt, og så er jeg sikker på vi sammen finder den bedste løsning for dig.

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund