Sms udvidelser

Hvad er Sms Udvidelser?

Med sms udvidelse kan du give dine potentielle kunder en mulighed for at kontakte dig ved at sende en sms til dig direkte fra dine Google Ads annoncer. Det er nemt og hurtigt, og dine potentielle kunder behøver ikke engang at besøge din hjemmeside.

Sms Udvidelse
Sms Udvidelse

Ønsker du at få mere ud af din Google Ads? Så er det noget jeg kan hjælpe dig med – Adwords-Specialist.dk, Casper Hessellund

Sms udvidelser, hvad er det?

Når dine potentielle kunder søger efter søgeord eller søgefraser med deres smartphone, som dine Google Ads annoncer bliver vist på, så kan du med sms udvidelser give dem en unik mulighed for at komme i kontakt med dig på en nem og hurtig måde. De kan for eksempel sende dig en sms for at indhente et uforpligtende tilbud, eller de kan skrive til dig, hvis de for eksempel har et spørgsmål om, hvorvidt du tilbyder en bestemt ydelser eller service.

Du kan enten selv oprette sms udvidelser inde i Google Ads, eller Google Ads kan gøre det for dig. Det kan for eksempel lade sig gøre, hvis du opretter en opkaldsudvidelse med et mobiltelefonnummer. Det kan også lade sig gøre, hvis du inde på din hjemmeside synliggør, at dine besøgende har mulighed for at sende sms’er til dig. Du bør være opmærksom på, at sms udvidelser kun kan blive vist på mobile enheder, som er sat op til både at kunne modtage og sende sms’er. Det samme gør sig gældende for det viste telefonnummer. Det skal være et nummer, der kan sende og modtage sms’er, og det kan derfor ikke være et fastnetnummer.

Derfor bør du lave sms-udvidelser

I takt med den teknologiske udvikling bliver vores kommunikation med hinanden hele tiden hurtigere og nemmere. Der er for eksempel mange mennesker, der foretrækker at sende en sms i stedet for at skulle foretage et opkald.

Derfor kan du med sms-udvidelser nå ud til lige netop dem af dine kunder, som foretrækker at sende sms’er. Faktisk kan det være, at det lige netop er denne funktion i dine annoncer, der gør, at kunden vælger lige netop din virksomhed frem for din konkurrents.

Du giver dermed dine potentielle kunder en ekstra mulighed for at komme i kontakt med dig, og samtidig når du ud til den del af dine kunder, som foretrækker den skriftlige kommunikation.

Det kan også være, at du ikke har mulighed for at besvare opkald, og at du derfor selv foretrækker, at dine kunder sender dig en sms. Det kan for eksempel være, at du arbejder som massør eller frisør og dermed ikke har mulighed for at besvare opkald under behandlingerne.

Sms-udvidelser er derfor både en fordel for dig selv og for dine kunder. Læs mere om alle former udvidelser der er, lige her.

Vil du tilbage til ordbogen skal du blot klikke her.

Vil du gerne have en gratis og uforpligtende analyse af dine muligheder på Google, så skal du klikke her. Vil du i stedet i kontakt med mig, eller have en opringning fra mig skal du bare klikke her.

Få de nyeste tips, tricks & guides i din indbakke løbende.

Del dette med dem du kender

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund