Priser

Jeg tilbyder skræddersyede løsninger.

Vælger du mig, så skal du kun fokusere på en ting;

nemlig det du er bedst til, og det er at betjene dine kunder.

Har du brug for hjælp til Google Ads / AdWords eller SEO? Så er jeg uden tvivl personen som kan hjælpe dig med at opnå fremgang på Google. Jeg har arbejdet med markedsføring på Google i over 6 år, og har hjulpet utrolig mange med at få succes med Google og digital marketing. Læs nogle af anbefalingerne her.

Du kan altid få en gratis og uforpligtende analyse ved at udfylde formularen i bunden af siden.

Hvad skal det koste dig?

Selvom jeg gerne vil give dig en pris her på siden, er det umuligt for mig at skrive noget der passer alle. For ingen kunder er ens, og jeg sælger ikke blot en pakke og ligger ikke nogle virksomheder eller kunder i en boks. 

Jeg vil derimod meget gerne tage en snak med dig omkring hvad jeg kunne hjælpe dig med, og hvad det eventuel skulle koste. Udover det, så kan du få en gratis analyse af dine muligheder, som er 100% uforpligtende.

Analysen gennemgår jeg også gerne med dig enten telefonisk, eller på et fysisk møde afhængig af hvad der kan lade sig gøre.

Google Ads / AdWords

Jeg er certificeret specialist, og sørger for at din Google Annoncering er opdateret hele tiden. Slip for at bruge tid på budjustering, lave kampagner, lave annoncer, tilføje og fjerne søgeord, tilpasning af målretning og alt det andet. Vi begge ved du alligevel synes det er kedelig, men jeg elsker at nørde og arbejde med. Nøjes med at sige hvad du vil have fokus på, og så klarer jeg det!

Søgemaskineoptimering & SEO

Vil du opleve fremgang på dine organiske placeringer på Google? Så kan jeg hjælpe dig med at komme fremad, og det vigtigste, nemlig foran dine konkurrenter på relevante søgeord.

Få en en gratis analyse!

Mit speciale er at hjælpe dig og din virksomhed, med at tjene penge på digital markedsføring. Ønsker du flere salg, mere omsætning, branding, mere overskud på bundlinjen og en større tilstedeværelse på nettet? Så er jeg specialisten der hjælper dig.

Mine services & ydelser

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 1 time gratis hos dig.

Jeg kommer til dig uanset hvor i Danmark du er, så vi kan snakke om dine muligheder på Google, markedsføringsstrategi og digital markedsføring generelt.

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund

Er du sikker på du ikke vil have mig forbi 1 time gratis?

Du har intet at tabe, det er ren win-win for dig!