Priser

Har du brug for hjælp til Google Ads / AdWords? Så er jeg uden tvivl personen som kan hjælpe dig med at opnå fremgang på Google. Jeg har arbejdet med markedsføring på Google i over 6 år, og har hjulpet utrolig mange med at få succes med Google og digital marketing. Læs nogle af anbefalingerne her.

YouTube Annoncering

Du kan altid få en gratis og uforpligtende analyse ved at udfylde formularen i bunden af siden.

Søgemaskineoptimering

Selvom jeg gerne vil give dig en pris her på siden, er det umuligt for mig at skrive noget der passer alle. For ingen kunder er ens, og jeg sælger ikke blot en pakke og ligger ikke nogle virksomheder eller kunder i en boks. 
Jeg vil derimod meget gerne tage en snak med dig omkring hvad jeg kunne hjælpe dig med, og hvad det eventuel skulle koste. Udover det, så kan du få en gratis analyse af dine muligheder, som er 100% uforpligtende.
Analysen gennemgår jeg også gerne med dig enten telefonisk, eller på et fysisk møde afhængig af hvad der kan lade sig gøre.
Jeg er certificeret specialist, og sørger for at din Google Annoncering er opdateret hele tiden. Slip for at bruge tid på budjustering, lave kampagner, lave annoncer, tilføje og fjerne søgeord, tilpasning af målretning og alt det andet. Vi begge ved du alligevel synes det er kedelig, men jeg elsker at nørde og arbejde med. Nøjes med at sige hvad du vil have fokus på, og så klarer jeg det!

Søgeordsanalyse

Jeg tilbyder at rådgivning og sparring til dig som marketing ansvarlig, marketing direktør, CMO eller lign. Jeg har erfaring med at arbejde med nogle af de største brands og virksomheder i Danmark, og har hjulpet dem til vækst i både DK og hele verden gennem Google Ads.
Jeg tilbyder også undervisning for at opkvalificere dig eller dine ansatte i Google.
Har du spørgsmål, eller vil du gerne have mere information om hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed, udfyld formularen og så vil jeg ringe jer op hurtigst muligt.
En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

Jeg kommer til dig uanset hvor i Danmark du er, så vi kan snakke om dine muligheder på Google, markedsføringsstrategi og digital markedsføring generelt.
Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!
Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.
Med Venlig HilsenCasper Hessellund