Referencer

Nedenunder ser du nogle af de kunder jeg arbejder med.

Referencer & Cases
Her kan du læse lidt om hvad nogle af mine kunder, synes om det arbejde jeg laver for dem.
Du kan trykke på navnene nedenfor og se / læse deres udtalelser.

Virksomheder jeg hjælper med at få succes på Google Ads i dag

Efter en indledende frokost var jeg allerede vild med Caspers nede-på-jorden tilgang til marketing for en webshop, og med udgangspunkt i hans tidligere resultater, så inviterede jeg Casper ind i Watery´s maskinrum af data for vores marketing/webshop. 

Her fik han tre timer til at finde de største og letteste wins for Watery, og så kom Casper bare op med det ene vilde forslag efter det andet, så min to-do liste blev totalt fyldt efterfølgende. Aldrig har jeg fået så meget ud af tre timer med en marketing-mand. Så kæmpe anbefaling af Casper herfra.

Daniel Johannsen - Watery (+20 lande)
Trendhim-Logo

Det er lækkert at arbejde sammen med Casper. Kanal-ekspertisen er blandet sammen med forretningsforståelse på en fed måde.

Når man arbejder sammen med en agency, så rammer man (alt for) tit en mur af manglende forståelse for grundprincipperne omkring god business. Når man arbejder sammen med Casper er fundamentet 100% på plads, så man kan gå direkte i diskussion omkring taktisk eksekvering for at skalere op på Google Ads. Det er dejligt.

7 ud af 7 stjerner til Casper. Skip the fluff and get shit done.

Bjørn Seaton - CMO Trendhim
(Google Ads i +25 lande)
cykelpartner

Casper har stor ekspertise inden for Google Ads, og der til en god forretningsforståelse og kendskab til E-handel. Det er derfor med stor tillid, at Casper varetager vores Google Ads setup i tæt samarbejde med os. Der er altid hurtig respons, og Casper er god til at udfordre os på nye tiltag, og performance ændringer, som har stor betydning for vores forretning.

Lars Bachmann - Cykelpartner (3 lande)

Vi har haft fornøjelse af at arbejde sammen med Casper Hessellund et par år efterhånden. I starten handlede det om at få noget sparring og input ude fra, til vores Google Ads team. Han blev en sparringspartner og rådgiver i alt fra eksekvering til det forretningsmæssige.

Han har også hjulpet os med at opkvalificere vores Google Ads ansatte, i alt fra arbejdet på Google Ads, men også hvordan man kigger ind i forretninger i forhold til forståelsen af kunder.

Han er god til at lære fra sig på gulvet, såvel som ledelsesdelen – jeg har de varmeste anbefalinger af Casper Hessellund.

Lars Skjoldby - Ejer af bureauet Skjoldby.com
Outletlamper

Vi har opnået en rigtig stor fremgang og vækst af omsætning siden vi startede op hos Casper. Vores ROAS og konverteringsgrad er også steget, hvilket er rigtig vigtigt for os da det gør vi tjener flere penge og flere kunder.

Han har også været rigtig god til at give os sparring og rådgivning til ting vi ikke havde forventet, men fordi han har mange års erfaring, kan han hjælpe os utrolig meget.

Adam & Phillip - Ejer - Outletlamper.dk
billigbilpleje logo

I forbindelse med min søgning efter mulige partner til optimering af vores Paid trafik, kom vi i dialog med Casper. Efter en hurtigt og direkte snak, viste det sig hurtigt at hans ydelser er skalerbare og tilpasset kundens behov og muligheder. Vi har tidligere haft andre konsulenter inden over, men både i handling og effektivitet fik Casper hurtigt fundet frem til det vi ønskede og sat i det i system. Han er proaktiv og absolut resultatorienteret. Hans evne til at omformulere data til håndgribelige opgaver / mål gør at han vinder på flere parametre i forhold til andre af hans kollegaer. Vi anvender Casper på flere webshops og har allerede anbefalet ham til andre kollegaer.

Klaus Lund - BilligBilpleje.dk
innoflow logo
Som startup er det vigtigt for os, at vi får mest ud af vores markedsføringskroner. Derfor valgte vi at samarbejde med Casper, da han havde vist resultater for andre virksomheder. Vi er vilde med at han er så hurtig til at eksekvere, give værdifulde råd og vejledninger og altid tager udgangspunkt i data.

Nicklas Pyrdol - CMO og Co-Founder Innoflow.io
logo-sockiocki

Vi har i Sockisocki.com opnået en god fremgang i besøgende og kunder siden vi startede vores samarbejde med Casper på Google Ads. Han har virkelig fingeren på pulsen i forhold til Google Ads, og ved bare hvad der skal gøres for at opnå vækst.
Jeg vil helt klart anbefale ham til andre, fordi han er rigtig god til at sætte sig ind i virksomheden og lave den bedst mulige markedsføring ud fra vores behovet.

Nikolaj Tolstrup - Co-founder - SockiSocki.com

200% vækst i omsætning fra den ene måned til den anden!
Casper & Adwords Specialist får mine varmeste anbefalinger.
Mit salg er næsten fordoblet, efter at Casper optimerede min hjemmeside, satte ads i gang og hjalp med min marketingstrategi.
Han har gjort en kæmpe forskel for mig og flyttet min forretning til et rigtig højt niveau.

Mikkel Hansen - Moveit Fitness
from spain with love

Samarbejdet med Casper synes jeg altid har kørt rigtig godt. Han er sindsyg hurtig til at svare og meget effektiv. Han arbejder som mig på forskellige tidspunkter, og det er muligt at få svar også udenfor 8-16, og det er jeg rigtig glad for. Det er fedt at have sådan en som Casper, som bruger tiden til at sætte sig ind i virksomheden. Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre, man får en rigtig god gut og en rigtig skarp Google Ads specialist. Han er utrolig nem at arbejde sammen med, og  Casper kan noget som man ikke kan finde i store bureauer.

Henrik Wissler Duus - Ejer From Spain With Love & Partner Wissler Bar & Burgers
designers first logo

Hos DESIGNERS FIRST A/S har vi haft Casper tilknyttet i ca. 4 måneder nu. I den relativ korte periode har han formået at skabe markante resultater for os. Med sin ekstremt store indsigt og viden om GoogleAds, har Casper forbedret vores konverteringsgrad betydeligt, og samtidig nedbragt omkostningerne pr. konvertering. Derudover er Casper som person en utrolig behagelig og dedikeret “ekstern” kollega, der ikke blot lader tingene passe sig selv, men på eget initiativ løbende laver justeringer og forbedringer. Top engagement!

Gert Jakobsen - Designers-first (+3 lande)
plpartners_logo

Jeg har hyret Casper Hessellund ind for at give en second opinion på vores egen indsats på Google Ads. 

Casper forberedte en workshop, hvor han kom godt rundt om forbedringsmuligheder, men også hvordan Google Ads bedre kan spille en integereret rolle i vores marketingmix. Efterfølgende har jeg anbefalet Casper til andre, som også har oplevet gode resultater.

Kristian Larsen - CMO & Ejer - PL-Partners
dat logo reference

Casper is an absolute expert in the field of google advertising. He not only optimized our ad spending but maximized our ROI of the same.

In an age of reduced contact points with a service provider, we especially appreciate his personal business approach spending time at our office getting to know our team and understanding our product in depth.

Martin Ziegler - Marketing Director - DAT.dk

Vi ledte i Dogley efter en kompetent samarbejdspartner med kommerciel forståelse til at tage sig af den løbende optimering og drift af vores Google Ads. I et marked præget af meget varierende kvalitet har vi været meget heldige at entrere med Casper. 

Casper satte sig hurtigt ind i vores forretningsmodel samt hvilke KPI’er, der betyder noget for os og har eksekveret siden dag et. Der er fuld gennemsigtighed og hurtig eksekvering. Stor anbefaling herfra.

Peter Jensen - Dogley.dk - Dogley.se - Dogley.no
SpeedEx

 Casper er ikke som alle andre specialister eller bureauer jeg har arbejdet med. Det første han gjorde var at tilbyde at komme ud forbi os, fordi han ville lære os og virksomheden at kende. Han lærte os hurtigt at kende, og hvad der var vigtigt for os og vores virksomhed, hvad vores mål var og hvad vi gerne vil have ud af budskaber i vores annoncer. Den personlige relation har været vigtig for mig i vores samarbejde, og det er uden tvivl derfor han leverer så gode resultater for os.Carsten Wonge - kurer.eu - SpeedEx - bestilfragt.dk
silkeborg kanocenter

Hos Silkeborg Kanocenter har vi oplevet en meget stor fremgang i synlighed og omsætning siden Casper kom indover vores Google. Udover at Casper er utrolig nem at snakke med, tager han sig utrolig god tid til at forklare tingene, blandt andet ved at komme ud til os og holde møder – det giver bare noget, og er utrolig meningsfyldt for os, at det ikke skal foregå udelukkende over telefonopkald og mails. Udover det er han altid meget proaktiv og for vores vedkommende finder vi ham også kreativ (kommer med ideer, som vi ikke lige selv har i ærmet), og kommer med forslag og ideer til hvad vi kan gøre anderledes, for at opnå fremgang og vækst på Google. Vi vil helt klart til enhver tid kunne anbefale Casper til andre, som ønsker fremgang på Google.

Nynne & Karsten - Ejer - Silkeborg Kanocenter

Lyst til at se flere anmeldelser af mig og mit arbejde? Så kan du besøge Trustpilot og læse dem ved at klikke på linket nedenfor.

Opnå Resultater

Hvad kan du forvente?

Konverteringer

ROI

Mere Trafik

SUCCES RATE

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund