Referencer

Lær mere om Google Display og mulighederne.

Referencer & Cases
Her kan du læse lidt om hvad nogle af mine kunder, synes om det arbejde jeg laver for dem.

200% vækst i omsætning fra den ene måned til den anden!
Casper & Adwords Specialist får mine varmeste anbefalinger.
Mit salg er næsten fordoblet, efter at Casper optimerede min hjemmeside, satte ads i gang og hjalp med min marketingstrategi.
Han har gjort en kæmpe forskel for mig og flyttet min forretning til et rigtig højt niveau.

Mikkel Hansen - Moveit Fitness
innoflow logo

Som startup er det vigtigt for os, at vi får mest ud af vores markedsføringskroner. Derfor valgte vi at samarbejde med Casper, da han havde vist resultater for andre virksomheder. 

Vi er vilde med at han er så hurtig til at eksekvere, give værdifulde råd og vejledninger og altid tager udgangspunkt i data.

Nicklas Pyrdol - CMO og Co-Founder Innoflow.io
logo-sockiocki

Vi har i Sockisocki.com opnået en god fremgang i besøgende og kunder siden vi startede vores samarbejde med Casper på Google Ads. Han har virkelig fingeren på pulsen i forhold til Google Ads, og ved bare hvad der skal gøres for at opnå vækst.
Jeg vil helt klart anbefale ham til andre, fordi han er rigtig god til at sætte sig ind i virksomheden og lave den bedst mulige markedsføring ud fra vores behovet.

Nikolaj Tolstrup - Co-founder - SockiSocki.com
SpeedEx

Casper er ikke som alle andre specialister eller bureauer jeg har arbejdet med. Det første han gjorde var at tilbyde at komme ud forbi os, fordi han ville lære os og virksomheden at kende. Han lærte os hurtigt at kende, og hvad der var vigtigt for os og vores virksomhed, hvad vores mål var og hvad vi gerne vil have ud af budskaber i vores annoncer. Den personlige relation har været vigtig for mig i vores samarbejde, og det er uden tvivl derfor han leverer så gode resultater for os.

Carsten Wonge - kurer.eu - SpeedEx
Outletlamper

Vi har opnået en rigtig stor fremgang og vækst af omsætning siden vi startede op hos Casper. Vores ROAS og konverteringsgrad er også steget, hvilket er rigtig vigtigt for os da det gør vi tjener flere penge og flere kunder.

Han har også været rigtig god til at give os sparring og rådgivning til ting vi ikke havde forventet, men fordi han har mange års erfaring, kan han hjælpe os utrolig meget.

Adam & Phillip - Ejer - Outletlamper.dk

Efter en indledende frokost var jeg allerede vild med Caspers nede-på-jorden tilgang til marketing for en webshop, og med udgangspunkt i hans tidligere resultater, så inviterede jeg Casper ind i Watery´s maskinrum af data for vores marketing/webshop. 

Her fik han tre timer til at finde de største og letteste wins for Watery, og så kom Casper bare op med det ene vilde forslag efter det andet, så min to-do liste blev totalt fyldt efterfølgende. Aldrig har jeg fået så meget ud af tre timer med en marketing-mand. Så kæmpe anbefaling af Casper herfra.

Daniel Johannsen - Watery.dk & Watery.se
billigbilpleje logo

I forbindelse med min søgning efter mulige partner til optimering af vores Paid trafik, kom vi i dialog med Casper. Efter en hurtigt og direkte snak, viste det sig hurtigt at hans ydelser er skalerbare og tilpasset kundens behov og muligheder. Vi har tidligere haft andre konsulenter inden over, men både i handling og effektivitet fik Casper hurtigt fundet frem til det vi ønskede og sat i det i system. Han er proaktiv og absolut resultatorienteret. Hans evne til at omformulere data til håndgribelige opgaver / mål gør at han vinder på flere parametre i forhold til andre af hans kollegaer. Vi anvender Casper på flere webshops og har allerede anbefalet ham til andre kollegaer.

Klaus Lund - BilligBilpleje.dk
dat logo reference

Casper is an absolute expert in the field of google advertising. He not only optimized our ad spending but maximized our ROI of the same.

In an age of reduced contact points with a service provider, we especially appreciate his personal business approach spending time at our office getting to know our team and understanding our product in depth.

Martin Ziegler - Marketing Director - DAT.dk
plpartners_logo

Jeg har hyret Casper Hessellund ind for at give en second opinion på vores egen indsats på Google Ads. 

Casper forberedte en workshop, hvor han kom godt rundt om forbedringsmuligheder, men også hvordan Google Ads bedre kan spille en integereret rolle i vores marketingmix. Efterfølgende har jeg anbefalet Casper til andre, som også har oplevet gode resultater.

Kristian Larsen - CMO & Ejer - PL-Partners
designers first logo

Hos DESIGNERS FIRST A/S har vi haft Casper tilknyttet i ca. 4 måneder nu. I den relativ korte periode har han formået at skabe markante resultater for os. Med sin ekstremt store indsigt og viden om GoogleAds, har Casper forbedret vores konverteringsgrad betydeligt, og samtidig nedbragt omkostningerne pr. konvertering. Derudover er Casper som person en utrolig behagelig og dedikeret “ekstern” kollega, der ikke blot lader tingene passe sig selv, men på eget initiativ løbende laver justeringer og forbedringer. Top engagement!

Gert Jakobsen - Designers-first.dk - Designers-first.com - Designers-first.de

Vi ledte i Dogley efter en kompetent samarbejdspartner med kommerciel forståelse til at tage sig af den løbende optimering og drift af vores Google Ads. I et marked præget af meget varierende kvalitet har vi været meget heldige at entrere med Casper. 

Casper satte sig hurtigt ind i vores forretningsmodel samt hvilke KPI’er, der betyder noget for os og har eksekveret siden dag et. Der er fuld gennemsigtighed og hurtig eksekvering. Stor anbefaling herfra.

Peter Jensen - Dogley.dk - Dogley.se - Dogley.no
silkeborg kanocenter

Hos Silkeborg Kanocenter har vi oplevet en meget stor fremgang i synlighed og omsætning siden Casper kom indover vores Google. Udover at Casper er utrolig nem at snakke med, tager han sig utrolig god tid til at forklare tingene, blandt andet ved at komme ud til os og holde møder – det giver bare noget, og er utrolig meningsfyldt for os, at det ikke skal foregå udelukkende over telefonopkald og mails. Udover det er han altid meget proaktiv og for vores vedkommende finder vi ham også kreativ (kommer med ideer, som vi ikke lige selv har i ærmet), og kommer med forslag og ideer til hvad vi kan gøre anderledes, for at opnå fremgang og vækst på Google. Vi vil helt klart til enhver tid kunne anbefale Casper til andre, som ønsker fremgang på Google.

Nynne & Karsten - Ejer - Silkeborg Kanocenter
sportsmassage kolding logo

Adwords Specialist, er super dygtig til det han laver og kan forklare tingene så alle kan forstå det. Han er yderst hjælpsom og giver gode råd omkring hvordan man skal arbejde med sin virksomhed online. Han har hjulpet mig til at finde frem til den løsning der passede til mine behov, det har resulteret i mere trafik og flere kunder. Det er dejligt at få en bedre forståelse for Google, efter at have fået Casper indover Vil du gerne opnå succes med Google, så giver jeg Casper de varmeste anbefalinger herfra.

Tommy Juhl - Sportsmassage Kolding

Lyst til at se flere anmeldelser af mig og mit arbejde? Så kan du besøge Trustpilot og læse dem ved at klikke på linket nedenfor.

Opnå Resultater

Hvad kan du forvente?

Konverteringer

ROI

Mere Trafik

SUCCES RATE

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 1 time gratis hos dig.

Jeg kommer til dig uanset hvor i Danmark du er, så vi kan snakke om dine muligheder på Google, markedsføringsstrategi og digital markedsføring generelt.

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund

Er du sikker på du ikke vil have mig forbi 1 time gratis?

Du har intet at tabe, det er ren win-win for dig!