Cases & Referencer

Her kan du læse lidt om hvad nogle af mine kunder, synes om det arbejde jeg laver for dem.

Referencer & Anbefalinger

Adwords Specialist får mine varmeste anbefalinger :)
Mit salg er næsten fordoblet på kun 1 måned, efter at Casper optimerede min hjemmeside, satte ads i gang og hjalp med min marketingstrategi.

Mikkel Hansen , Moveit Fitness

Efter en indledende frokost var jeg allerede vild med Caspers nede-på-jorden tilgang til marketing for en webshop, og med udgangspunkt i hans tidligere resultater, så inviterede jeg Casper ind i Watery´s maskinrum af data for vores marketing/webshop. Her fik han tre timer til at finde de største og letteste wins for Watery, og så kom Casper bare op med det ene vilde forslag efter det andet, så min to-do liste blev totalt fyldt efterfølgende. Aldrig har jeg fået så meget ud af tre timer med en marketing-mand. Så kæmpe anbefaling af Casper herfra.

Daniel, Watery.dk

Adwords Specialist, er super dygtig til det han laver og kan forklare tingene så alle kan forstå det. Han er yderst hjælpsom og giver gode råd omkring hvordan man skal arbejde med sin virksomhed online. Han har hjulpet mig til at finde frem til den løsning der passede til mine behov, det har resulteret i mere trafik og flere kunder. De varmeste anbefalinger herfra.

Tommy, Sportsmassage Kolding

Få hjælp af en specialist

En troværdig samarbejdspartner der altid er 100% ærlig

Bliv Ringet Op
Kontakt Mig
Gratis Analyse
Book Mig Gratis 1 Time