Bing Ads & Bing Annoncering

Lær mere om Bing Ads og mulighederne

Bing Ads = Få flere kunder for færre annoncekroner
Bing Ads er “Google Ads annoncer” på Bing, bare billigere end Google.

Hvorfor skal du bruge Bing Ads?

Langt de fleste bruger Google Ads med tekstannoncer, og det samme kan du på Bing. Konkurrencen er bare meget lavere her end på Google, og det gør også, at klikpriserne er lavere, så chancerne for at få kunder, salg, leads og henvendelser til en meget billigere klikpris, er store.

Volumen er dog ikke lige så stor som på Google, men hvorfor ikke udnytte det potentiale der er til at skaffe billigere konverteringer? Det kan langt de fleste godt se muligheder i.

Man kan hurtigt og nemt komme i gang og det behøver ikke være dyrt.

Succes med Bing Ads

Det er vigtigt at kampagnerne er sat korrekt op, når man vil i gang med at annoncere på Bing. Det samme gælder for dine søgeord, annoncer, annoncegrupper og meget mere. Budskabet skal være skarpt, og folk skal lande de rigtige steder på din hjemmeside, når de klikker på annoncerne.

Du har her en fantastisk mulighed for at være til stede, hvor dine konkurrenter ikke er, da mange slet ikke har fået øjnene op for Bing Ads. Det er det, det gør det meget billigere end Google Ads, og derfor det er en god idé at komme i gang, allerede i dag, før dine konkurrenter gør.

Hvornår kan jeg mærke effekten af Bing Ads?

Effekten af Bing Ads bør du kunne mærke ret hurtigt. Så snart kontoen er oprettet, kampagnerne er sat op og søgeordene er fundet, så bør du få trafik og besøgende allerede dagen efter, alt afhængig af, hvor hurtig Bing er til at godkende dine annoncer.

Er Bing Ads dyrt?

Bing Ads er ikke dyrt og volumen er ikke helt vild stor, men som forklaret tidligere, er det en fin mulighed for at få flere kunder, salg og henvendelser til billige annoncekroner. Du kan altid sætte et max budget pr. måned, så du er sikker på at holde dig inden for dit budget.

Bing Annoncering

Bing Annoncering er det samme som Google Ads. I Danmark er volumen dog ikke lige så stor på Bing, som den er andre steder i verden. Men det betyder ikke, at det ikke er fordelagtigt at være til stede her. Jeg oplever nemlig at mine kunder profiterer rigtig godt af at være på Bing. Det er så billigt, at man ikke kan undgå at tjene penge, også selvom volumen ikke er verdens største. Men mange bække små gør en stor å.

Bing Annoncering er din mulighed for at øge din bundlinje på kort sigt, da jeg altid oplever, at det skaber profit og overskud for mine kunder. Det handler blot om at komme i gang hurtigst muligt, da det er en oplagt mulighed for alle der er til stede på Google. Vil du gerne have hjælp med at komme i gang på Bing, så er du velkommen til at kontakte mig!

Bing Ads Specialist

Jeg har erfaring og viden til at sørge for, at dine Bing Ads kan performe. Er du nysgerrig på at høre mere om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er næsten 100% sikker på at din forretning kan få succes på Bing. Uanset, så er det i hvert fald en mulighed for at få flere kunder, så derfor skal det helt klart have en chance, hvis du spørger mig.

Jeg vil næsten gå så langt at sige, at ROI (Return Of Investment) er den højeste på Bing i forhold til volumen. Så har du aldrig givet det en chance, eller fik du det ikke til at give profit og overskud sidst, så vil jeg tro at en justering af din opsætning, vil kunne gøre underværker.

Vil du se mulighederne på Google Ads og læse mere om det, skal du blot klikke her.

Opnå Resultater

Hvad kan du forvente?

Konverteringer

ROI

Mere Trafik

SUCCES RATE

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund