Google Display

Lær mere om Google Display og mulighederne.

Bliv klogere på Google Display
Google Display banner annoncer er din mulighed for at forblive “top of mind”, når dine kunder skal tage beslutningen

Hvad er Google Display

Google Display, som er banner annoncer på hjemmesider er noget hvor du målretter en specifik målgruppe, hvor de nu er på nettet og de hjemmesider de besøger. En anden mulighed er også remarketing, som er målretning mod tidligere besøgende på din hjemmeside. Dette er et fantastisk redskab til at skabe awareness og branding, samt forblive “top of mind” når dine kommende kunder skal tage en beslutning om hvem de skal bruge eller når de skal købe noget online.

Som i Google Search, som er tekstannoncer, så er det også muligt at målrette specifikke geografiske steder både nationalt, som internationalt. Banner annoncer på Google er et meget undervurderet værktøj til at vækst en forretning, og er noget langt de fleste bør bruge. Det kan hjælpe dig med at skaffe mere omsætning, nye kunder og mere salg.

Hvorfor skal du køre Banner annoncering på Google?

Fordi det øger chancen for at komme “top of mind” hos dine nuværende, samt kommende kunder. Det er utrolig billigt og giver meget stor værdi for ikke særlig mange penge. Der er mange måder at arbejde med bannerannoncering på, men det man helt klart bør gøre som minimum, er generisk remarketing banner med et generelt budskab til ens tidligere besøgende.

Du får nemlig muligheden for at vise dem et budskab gennem banner, som du ønsker. Det kan være dine USP’er, altså unikke selling points, hvad er anderledes ved dig end dine konkurrenter, hvad er fordelene ved dig osv.

Hvad er der af muligheder med Banner annoncering på Google?

  • Du kan målrette tidligere besøgende på dit site
  • Du kan målrette besøgende på dine konkurrenters hjemmesider (de gør det nok allerede på dig)
  • Du kan målrette relevante målgrupper, som Google har defineret
  • Du kan målrette personer som har “søgt” efter det du tilbyder

    Der er rigtig mange muligheder og kunne lave en lang liste, men vil rigtig gerne snakke med dig om dine muligheder, og det der er relevant for dig. Det er gratis og uforpligtende, og er kun med til at åbne nye muligheder for dig.

Få et mere kendt brand og øg kendskabet

Når annoncer med banner sættes op, går der cirka 1-2 dage fra de er færdig til de bliver godkendt. Så processen er rigtig hurtig, og dermed kan du lynhurtigt mærke effekten af banner annoncer.

Opnå Resultater

Hvad kan du forvente?

Øget Brand Kendskab

Flere Besøgende

Flere Kunder

Få meget mere for pengene

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund