Google Search

Lær mere om Google Search og mulighederne

Bliv klogere på Google Search
Google Search annoncering er din mulighed for at være tilstede, når dine kunder leder efter det du tilbyde.

Hvad er Google Search?

Google Search Tekstannoncer, er annoncer som kommer frem når der bliver søgt på Google. Det kan være du skal til frisør, og skriver “frisør + by” og så kommer der 3-4 annoncer, med forskellige frisører og ofte vælger man en af dem. Er du ikke tilstede, så kan du ikke blive valgt, derfor skal have tekstannoncer på Google.

Det kan både være geografisk specifikt på byer, områder eller steder, samt det kan være at man er en webshop og sælger til hele Danmark. Der er utal af muligheder med Tekstannoncer, og det er din mulighed for at få flere kunder, henvendelser, mere omsætning og salg.

Hvorfor skal du have Google Tekstannoncer?

Fordi du er til stede, når dine kunder specifikt søger efter det du sælger eller tilbyder. Det er helt klart nogle af de lavest hængende frugter, som du kan gøre indenfor digital markedsføring. Hvis ikke du er til stede når kunderne søger efter det du sælger eller tilbyder, så er det svært at vækst og skaffe nye kunder.

Det er altid muligt at skræddersy budskabet til hvad der bliver søgt efter, fordi der målrettes de søgninger man selv vælger. Det er derfor Google Search Tekstannoncer er så effektive, fordi hvis du søger efter noget specifikt, så ved virksomhederne at du har søgt det, og derfor laver en skræddersyet annonce til det.

Hvad er der af muligheder med Tekstannoncer på Google?

  • Du kan målrette specifikke søgninger med relevante annoncer
  • Du kan målrette tidligere besøgende på din hjemmeside, med relevante annoncer
  • Du kan målrette tidligere besøgende der har købt på din hjemmeside, med relevante annoncer

Jeg kunne forsætte med et utal af muligheder, men vil meget hellere snakke med dig omkring det. Så har det din interesse, vil jeg gerne bruge noget af min tid, helt gratis og uforpligtende og snakke med dig om dine muligheder med Google Search Tekstannoncer.

Få flere kunder og mere omsætning fra i morgen

Når annoncerne er lavet og sat op, så bliver de ofte godkendt fra dag til dag af Google. Det betyder at du allerede en dag efter opstart og opsætning, vil kunne opleve en fremgang i antallet af besøgende, kunder og din omsætning.

Opnå Resultater

Hvad kan du forvente?

Flere Konverteringer

Flere Kunder

Mere Trafik

Skarpe Annoncer

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund