Google Shopping

Lær mere om Google Shopping og mulighederne

Bliv klogere på Google Shopping
Google Shopping er din mulighed for at øge din omsætning, og vækst din forretning, når dine kunder vil købe de produkter du sælger.

Hvad er Google Shopping?

Google shopping er en mulighed webshops har, og er uden tvivl en af de største muligheder for at skabe mere omsætning på Google. Hvis du allerede bruger Google shopping, så er et utal af muligheder for at optimere det så du får endnu mere omsætning for hver krone du bruger på annoncering.

Feedoptimering er en af mulighederne, og her arbejder man med at optimere på feedet, så Google får så mange informationer som overhovedet muligt. Jo flere informationer Google får, jo bedre vil dit Google shopping performe. Er du en webshop, skal du køre Google shopping, det er din mulighed for at skaffe mere omsætning, flere salg, nye kunder og vækst hele din forretning.

Google Shopping er et must for alle webshops!

Fordi det er en unik mulighed for at skabe meget omsætning, og i de fleste tilfælde skaber shopping meget mere omsætning end search og display. Mange tror dog bare at Shopping skal sættes op, og så er der ikke mere at gøre, men der er så mange optimeringsmuligheder og det er dem jeg kan klare for dig, så du vil opnå en stor fremgang i omsætningen.

Du kender det sikkert selv, du vil have et nyt par sko og du Googler “nike sko”, så kommer der en masse resultater frem ude til højre, eller i toppen med nogle billeder, pris, model osv. Det er ofte her man klikker når man vil købe, og det er derfor du skal være til stede her.

Hvad er der af muligheder med Google Shopping?

  • Du kan vise relevante resultater for dem der vil købe de produkter du har.
  • Du kan målrette nye, såvel som tidligere besøgende eller nogle der har købt hos dig før.
  • Du kan skabe meget omsætning for din webshop.

Her er også rigtig mange muligheder, og jeg er altid klar på en snak med dig omkring dine muligheder. Det koster dig intet, og vil gerne bruge min tid på at forklare hvorfor Google shopping er noget for dig, og hvorfor du bør bruge det. Bruger du det allerede, så kan vi tage en snak om mulighederne for optimering af det, og hvad det betyder for din forretning.

Shopping kan øge omsætning og bundlinje!

Jeg oplever stadig webshops der ikke har Google Shopping, og det er uden tvivl noget af det første jeg vil lave hvis det var min webshop. Dem som så har Google Shopping, glemmer ofte at bruge tid på at optimere det. Det er mange lavt hængende frugter her!

Opnå Resultater

Hvad kan du forvente?

Mere Omsætning

Forbedret ROAS/ROI

Mere Trafik

Flere Kunder

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund