Kurser & Undervisning

Lær mere om muligheder for kurser og undervisning

Bliv klogere på dine muligheder for Kurser og Undervisning
Vil du have undervisning eller et kursus?

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Har du brug for én, der er skarp på Google, til at komme og undervise, udarbejde et kursus og/eller give skræddersyet sparring eller rådgivning? Så er jeg klar til at løfte opgaven!

Jeg har undervist i Digital Markedsføring i over 3 år, og har givet skræddersyet personlig undervisning til en hel afdeling på 70 personer, med stor succes.

Udover det, sidder jeg også med i advisory boards og har erfaringer med bestyrelser, hvis I skulle have brug for et frisk pust, og én der kan hjælpe med en digital omstilling.

Hvorfor er jeg den rette?

Jeg har arbejdet med digital marketing i over 6 år, og har dermed hjulpet og arbejdet med utrolig mange forskellige virksomheder. Dette både nationalt, såvel som internationalt, i op til 40 lande. Jeg har arbejdet med små lokale virksomheder og store internationale virksomheder, som alle, på hver deres måde, har været spændende og udfordrende!

Jeg har over tid fået en masse forskelligt branchekendskab, og det har givet mig en god baggrundsviden til bedre at forstå og hjælpe din forretning, på den bedst mulige måde.

Hvordan kan det hjælpe jer?

Jeg kan tilbyde jer hele pakken – undervisning, sparring, rådgivning og eksekvering – alt afhængig af, hvad I har brug for. Jeg synes alle opgaver er spændende og har erfaring indenfor dem alle, så det ene udelukker derfor ikke det andet. Det er tvært imod en fordel at have en all around service hos mig.

Det er meget nemmere at tage en snak om, hvad du har brug for, og jeg vil hellere end gerne bruge min tid på at snakke med dig omkring dine udfordringer, og hvordan jeg kan hjælpe med at løse dem!

Få noget du kan gå i gang med allerede fra i morgen!

Uanset hvad hvilken rolle jeg skal have i vores samarbejde, om det er underviser, sparringspartner, rådgiver eller den eksekverende part, så vil du aldrig bruge tid med mig, uden det giver mening eller sætter gang i nogle ting, du kan arbejde med allerede dagen efter.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt mig – Jeg kigger gerne forbi til en snak.

Opnå Resultater

Hvad kan du forvente?

Bedre Forståelse

Mere viden

Bliv Udfordret

Oplev Fremgang

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund