Rådgivning & Sparring

Lær mere om muligheder for rådgivning og sparring

Bliv klogere på dine muligheder for Rådgivning og Sparring
Vil du have rådgivning eller sparring?

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Har du brug for en der er skarp på Google, som kommer og underviser jer, udarbejder et kursus, giver jer skræddersyet sparring eller rådgivning? Så er jeg klar til at løfte opgaven! Jeg har undervist i Digital Markedsføring i over 3 år, og har undervist 1 til 1, en hel afdeling og helt op til 70 personer tidligere.

Udover det sidder jeg også i advisory boards, og har erfaringer med bestyrelser hvis i skulle have brug for et frisk pust, og en der kan hjælpe med en digital omstilling.

Hvorfor er jeg den rette?

Jeg har arbejdet med digital marketing i over 6 år, og har derfor hjulpet og arbejdet med utrolig mange virksomheder. Dette er både nationalt, såvel som internationalt i op til 40 lande. Jeg har arbejdet med små lokale virksomheder, og store internationale, og alle opgaver er spændende og udfordrende på hver sin måde!

Jeg har over tiden lært en masse om forskellige brancher, og det giver mig muligheden for at forstå din forretning godt og hjælper jer på den bedst mulige måde.

Hvordan kan det hjælpe jer?

Måden det kan hjælpe jer på, er fordi jeg både kan undervise, være sparringspartner, være rådgiver og være den eksekverende alt afhængig af hvad der er brug for. Jeg synes alle opgaver er spændende, og har erfaring indenfor dem alle. Den ene udelukker derfor ikke den anden.

Det er meget nemmere at tage en snak om hvad du har brug for, kontakt mig og så vil jeg hellere end gerne bruge min tid på at snakke med dig omkring dine udfordringer og hvordan jeg kan hjælpe med at løse dem!

Få noget du kan gå i gang med allerede fra i morgen!

Uanset hvad hvilken rolle jeg skal have i vores samarbejde, om det er underviser, sparringspartner, rådgiver eller den eksekverende. Så vil du aldrig bruge tid med mig uden det giver mening, eller sætter gang i nogle ting du kan arbejde med allerede dagen efter.

Lyder det som noget for dig? Så kommer jeg med glæde forbi dig, til en snak omkring det hele.

Resultater

Hvad kan du forvente?

Bedre Forståelse

Mere Viden

Bliv Udfordret

Oplev Fremgang

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund