Søgemaskineoptimering

Lær mere om Søgemaskinetoptimering og mulighederne.

Bliv klogere på SEO / Søgemaskineoptimering
Søgemaskineoptimering & SEO er din mulighed for at få bedre placeringer på Google organisk, og være tilstede når dine kunder skal tage beslutningen.

Hvad er Søgemaskineoptimering?

SEO går også under navnet søgemaskineoptimering, på engelsk search engine optimization. SEO er måden søgemaskiner ser din side på, hvordan personerne der besøger din side, opfatter den på. Det gælder også det sprogbrug der bruges, den tekniske opsætning, linkbuilding og meget mere. Du vil blive meget klogere på hvad alt dette er, og hvad der betyder noget, når du vil have en god placering på Google. Det er ikke kun én side der skal optimeres, men samtlige sider på din hjemmeside. Er der nogle kategorier, sider, produkter eller andet der vigtigt, bør du starte med at fokusere på dem.

Hvorfor SEO?

Har du det mindste håb om at få gode placeringer på Google, skal du som virksomhed gøre en aktiv indsats på alt ovenstående. Gør du ikke det, skal du sørge for at få et digitalt markedsføringsbureau eller en SEO-specialist til at gøre det for dig. Kan dine potentielle kunder ikke finde dig på Google når de søger efter dig eller din virksomhed. Så mister du salg, omsætning, branding og meget mere. Du skal skabe en strategi og plan for hvad der skal ske, sammen med dit bureau eller SEO specialist.

Hvornår kan jeg mærke effekten af SEO?

Det er meget svært at sige hvor hurtigt du kan mærke effekten af SEO. SEO er nemlig mere langsigtet, og er noget der tager tid. Der er mange ting som har en indvirkning, på hvor hurtigt det går fremad. Det er alt fra konkurrence, hvor stor volumen er på søgeordene du ønsker at komme frem på og meget mere.

Er Google Ads dyrt?

Ved at arbejde med dette, så er der mulighed for at du bliver fundet på Google når dine kunder søger efter det du tilbyder. Du kan derfor ikke undgå at arbejde med dette, fordi det har en stor indflydelse på bundlinje, omsætning og meget mere. At arbejde med dette, har også en positiv effekt på dit Google Ads.

Resultater

Hvad kan du forvente?

Bedre Placeringer

Flere Besøgende

Flere Kunder

Mere Omsætning

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund