Søgeordsanalyse

Lær mere om Søgeordsanalyser og mulighederne.

Bliv klogere på Søgeordsanalyser
Søgeordsanalyser er din mulighed for at kendskab og indsigt i, hvad dine nuværende kunder samt nye kunder søger efter på nettet.

Hvad er Søgeordsanalyser?

Søgeordsanalyser er en analyse af hvilke søgeord der er vigtige for dig, hvilke du skal fokusere på, hvilke søgeord dine kunder bruger på Google når de skal købe dine produkter, ydelser eller andet. Hvad en god Søgeordsanalyse, vil du få indsigt i konkurrencen på det givne søgeord, hvor mange der søger efter det og meget mere.

Hvorfor du skal gøre bruge af Søgeordsanalyser

Uden en Søgeordsanalyse er dine SEO tekster rent gætværk, og det er derfor også svært at optimere givne sider mod specifikke søgninger som dine kunder bruger. Der skal laves en analyse, for at du kan vide hvad du skal arbejde med, samt hvad der skal køres annoncering på, på Google.

Hvad kan en Søgeordsanalyse gøre for dig?

  • Øge antallet af besøgende
  • Give indsigt i hvad deres søges efter
  • Øge konverteringsraten
  • Skaffe mere omsætning og flere kunder

Som alt andet i forhold til Google, så er der rigtig mange ting der kan gøres, samt rigtig meget det kan hjælpe med. For at det er nemmere for mig at give en bedre forklaring til dig, så vil jeg meget gerne snakke med dig om det. For får jeg en forståelse for din forretning, så kan jeg meget nemmere fortælle hvorfor det giver mening for lige netop dig.

Flere kunder og besøgende

Ved at få udarbejdet en god og dybdegående Søgeordsanalyse, vil du uden tvivl få en masse data og indsigt i noget som kan hjælpe din forretning med at vækst. Mange gør slet ikke brug af dette, og det er din mulighed for at overhale dine konkurrenter.

Opnå Resultater

Hvad kan du forvente?

Mere Indsigt i markedet

Forstå hvad de søger efter

Optimeringsmuligheder

Flere Kunder

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund