YouTube Annoncering

Lær mere om YouTube Annoncering og mulighederne.

Bliv klogere på Youtube Annoncering
Youtube video annoncering er din mulighed for at skabe mere kendskab til jer, når eller inden dine kunder tager beslutningen.

Hvad er Youtube Annoncering?

Youtube annoncering er en rigtig god mulighed for at skabe awareness og branding, samt sørge for du forbliver “top of mind” hos dine nuværende, såvel som nye kunder. På dette medie annoncerer du med en video, og her er der mulighed for forskellige længder, samt forskellige opsætninger afhængig af hvad dit mål er.

Det er muligt at køre videoer med fokus på salg, henvendelser og leads, men det er også muligt at køre videoer med fokus på at opnå så stor eksponering som muligt. Det er meget forskelligt hvad ens mål er, og hvad de forskellige virksomheder ønsker, men en ting er sikker, der er muligheder i Youtube annoncering for alle virksomheder.

Derfor skal du køre annoncering på Youtube

En korrekt opsætning af kampagner, annoncegrupper, anvendelse af søgeord og annoncer med det korrekte budskab som er optimeret efter en høj kvalitetsscore og høj relevans vil give dig lavere klikpriser end de konkurrenter du kæmper med. Dette er en måde hvorpå du kan vinde over dine konkurrenter, og hvem vil ikke gerne det? Jeg er klar til at hjælpe dig med Google Ads.

Hvad er der af muligheder på Youtube

  • Du kan vise relevante videoer for din målgruppe
  • Du kan lave annoncer som giver budskaber du ikke kan lave andre steder
  • Du kan målrette personer som har “søgt” efter det du tilbyder

Der er et utal muligheder på Youtube, som mange slet ikke er opmærksomme på eller slet ikke bruger. Der er helt klart en masse din virksomhed kan gøre på Youtube, som vil hjælpe med at skabe flere henvendelser, leads, omsætning eller mere salg. Jeg vil meget gerne snakke med dig, omkring dine muligheder på Youtube ganske gratis og uforpligtende.

Forbliv top of mind

Youtube er din mulighed for at forblive “top of mind”, hos dine nuværende samt nye kunder. Det er endnu et touchpoint i hele beslutningsprocessen som du ikke må overse, mange andre gør det nemlig!

Resultater

Hvad kan du forvente?

Øg Kendskab

Forbliv Top of Mind

Mere Trafik

Flere Kunder

Brug for mere hjælp?

Her kan du finde andre måder jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund