Tjen Penge Online

Tjen penge online behøver ikke at være svært, og jeg vil prøve at sætte dig ind i hvordan du kan gøre det. Der er mange måder hvorpå man kan gøre det, og en af de mere udbredte er Affiliate Marketing. Får du styr på Affiliate Marketing, og gør det godt kan du sagtens lave en stabil og passiv indkomst på over 10.000 kr. i måned. Der er ren faktisk ingen begrænsning, for hvad du kan tjene på Affiliate Marketing. Dette kan dog tage noget tid at bygge op, men du kan hurtigt begynde at tjene penge ugentlig eller dagligt. Har det din interesse? Så skal du læse videre, det er din mulighed for at tjen penge online.

Tjen Penge Hjemmefra

Har du altid gerne ville kunne tjen penge hjemmefra, så har du mulighed til at lære hvordan nu. Affiliate markedsføring går ud på at en virksomhed, tilmelder sig et netværk hvor personer der har en blog, hjemmeside eller lign. kan tilmelde sig. Bloggen, hjemmesiden eller lign. er dig, og du kan så indsætte det antal links eller reklame billeder på din hjemmeside som du ønsker. Hver gang en person klikker på dit link, billede eller reklame fra denne virksomhed så tjener du penge hvis de ender med at købe. De fleste steder gemmes “cookien” i 30 dage, hvilket gør du kan tjene penge på den besøgende i helt op til 30 dage. Så hvis personen køber efter 15 dage, uden at klikke på en anden reklame så får du kredit for salget, og dermed Affiliate penge.

Størrelsen af de procent % eller faste beløb du får ved at skaffe et salg, til en virksomhed kan svinge meget. Det kan være alt fra 5 til 30% af det totale salgsbeløb, eller et fast beløb på alt fra 50 til 1.000 kr. eller mere pr. salg. Igen dette kan svinge meget, men du kan se det på alle de virksomheder der har tilmeldt sig, hvad de giver pr. salg i enten procent eller fast beløb.

Se forskellige Affilate Netværk her, som du kan tjene penge på.

Du skal bare tilmelde dig og så kan du se hvilke virksomheder, du kan markedsføre for og tjene penge på. Udover det kan du også se hvor meget de giver dig pr. salg.

Disse anbefaler jeg, bare klik på navnet og du kommer til siden hvor du tilmelder dig.

  1. Partner-Ads (den jeg foretrækker)

Tilmeld dig ovenstående, og du er skal bare opsætte reklamerne på din hjemmeside, blog, i dine e-mails eller noget andet. Så kan du tjene penge. Læs videre hvis du gerne vil lære endnu mere, før du går i gang. Tjen penge online fra i dag af, du skal bare tilmelde dig ovenstående Affiliate netværk.

Tjen Penge På Nettet

Allerede nu er du blevet klogere på hvor du kan tjen penge online, men du kan lære endnu mere. Jeg giver dig gratis tips, tricks, og meget mere til hvordan du kommer i gang. Ovenstående er en god måde at tjen penge på nettet, og du kan opbygge en stabil indkomst som bliver passiv. Tilmelder du dig de ovenstående sider omkring Affiliate Netværk, så kan du allerede fra nu af tjene penge på dine egne køb på alle virksomheder der er tilmeldt. Der er altså flere tusinde virksomheder tilmeldt, og chancen for du køber månedlig ved en af dem er stor, og allerede her kan du får penge ud af dine egne køb.

Der er ingen begrænsninger for hvor mange reklamer du kan anvende, og hvor mange du bruger på din hjemmeside, blog eller andet. Der er nedenstående kategorier ved partner-ads(link):

Bolig, have og interiør, Gør-det-selv og hobby, Bil, MC, cykling og båd, Sport og fitness, Tøj og accessories, Baby, børn og teenager, Computer og elektronik, Telefoni og internet, Musik og film, Mad, drikke og fest, Sundhed og personlig pleje, Outdoor, natur og dyr, Spil og dating, Ferie og oplevelser, Job, uddannelse og udvikling, Bøger og kunst, Penge og forsikring, Business-to-business, Shopping og gaver, Erotik og sex.

Du burde altså kunne se relevans i mindst 1 af kategorierne, og så er der altså en mulighed for at tjene penge.

Affiliate Marketing

Så Affiliate Marketing, er ren faktisk en måde hvorpå du kan tjen penge online, ved at indsætte links, billeder eller reklame på din blog, e-mail, hjemmeside eller noget andet. Så længe der er en chance for personer klikker på linket, reklamen eller billedet så vil du kunne tjene penge. Skulle du have nogle spørgsmål eller andet, så er du mere en velkommen til at sende mig en mail på info@adwords-specialist.dk eller udfylde formularen ude til højre.

Alt ovenstående beviser at du kan tjen penge online ved Affiliate Marketing, og det er en unik måde at få nogle efter penge hver måned. Det smarte ved dette, er at du på sigt ren faktisk vil kunne tjene så mange penge at det er som et ekstra job. Tjen penge online behøver ikke at være så svært, det kræver bare noget tid.

tjen penge online

Tjen Penge Online Gratis

Der er mange måder du kan gribe det an på, og jo flere hjemmesider eller blogs du har, jo større mulighed er der for at tjene penge. Men det hele handler ren faktisk om trafik på din hjemmeside, er der meget trafik er der stort potentiale. Så har du allerede nu side med masser af trafik, så er dette oplagt. Har du ingen hjemmeside, kan du nemt bygge en op i WordPress. Det er nemt, simpelt og hurtigt at opsætte en hjemmeside i WordPress, og så er du allerede i gang med at kunne tjene penge. Tjen penge online relativt hurtigt.

Der er utal af videoer, bøger osv. omkring opsætning af en hjemmeside i WordPress, hvis du har brug for hjælp. Men du vil også i processen lære en del, og når du først har opsat din første hjemmeside i WordsPress, vil det være meget let fremover. Jo flere sider du har, jo flere penge kan du tjene på Affiliate marketing. Jo flere sider betyder ofte mere trafik, og så kan du selv regne ud at der er mulighed for at flere klikker på dine links, reklamer eller billeder.

Partner-Ads (Er min foretrukne)

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund