Google Adwords Konsulent

Her vil du få en indsigt i hvad jeg synes du skal være opmærksom på, når du skal vælge en Adwords Konsulent. Udover det vil jeg komme omkring hvad jeg kan tilbyde dig, og hvem jeg er som konsulent. Jeg er nemlig en Adwords Konsulent der altid er klar til en snak på telefonen, besvare din mail eller hjælpe dig med din problemstilling hurtigst muligt. Udfyld en formular her, og der vil hurtigst muligt lande en 360 graders analyse som er 100% gratis.

Adwords Konsulent

Den korrekte Google Adwords Konsulent for dig, sætter sig ind i dig og din virksomhed. Spørg ind til dine mål, forventninger og opsætter KPI’er sammen med dig. Han prøver ikke bare på at sælge alt muligt til dig, og lytter til hvad du siger. Husk altid at tjekke op på bindingsperiode, så du ikke skriver under på en kontrakt hvor du er bundet i flere år. Du må gerne stille kritiske spørgsmål din den konsulent, du overvejer at betale for at hjælpe dig. På den måde sikre du dig den adwords konsulent du ansætter, har styr på hvad han laver.

Der er mange som giver udtryk for de har styr på tingene, men det er desværre ikke altid sådan. I alle brancher er der nogle som ødelægger det for de andre, og kan med garanti sige jeg ikke er sådan en person. Jeg har en stor passion og interesse i at udføre Google Adwords arbejde, som jeg ser være realistisk i forhold til de mål der opsættes. Jeg tager ikke alle opgaver, bliver der stillet en opgave med et mål der er urealistisk siger jeg fra og så skal der ske en forventningsafstemning hvis der skal ske et sammenarbejde.

Der er mange der tager hvilken som helst opgave ind, og jeg tager kun opgaver ind, hvis jeg føler jeg kan opnå det forventede resultat og jeg kan stå inde for opgaven. Det vigtigste for mig er at jeg er ærlig for mig selv, og følger jeg kan løfte den opgave der bliver stillet. Kan jeg ikke det, vil jeg ofte takke nej, eller tage en snak med dig omkring hvad der så skal ske. Et sammenarbejde er jo stadig muligt, men så skal der ske nogle ændringer i målsætningen og forventningerne. Der kan aldrig loves noget, og du vil aldrig opleve mig at love noget!

Google AdWords konsulent

Google Adwords Konsulent Danmark

Jeg er uden tvivl en Adwords Konsulent med erfaring og speciale i at få virksomheder til at tjene penge på Google Adwords. Jeg har til daglig kundekontakt, og hjælper adskillige små som store virksomheder med deres Google Adwords, og sørger for de hele tiden er opdateret med rapporter på hvordan det går og meget mere. Men mig som specialist vil du aldrig føle dig glemt, og vil altid sidde klar ved telefonen til at snakke mig dig hvis du har brug for det. Udover det kan du altid smide mig en mail, hvis der skulle være noget. Du vil aldrig opleve at der går en måned uden en snak over telefon med mig, og vil løbende blive opdateret på hvordan det går.

Der vil heller ikke gå flere uger uden der sker optimering på din konto, for der ske hele tiden noget hvor der skal ske en optimering eller ændring. Det er vigtigt at hele tiden følge kontoens udvikling, og dermed komme i forkøbet hele tiden. Der kan jo være nogle kampagner der performer rigtig godt, og dermed skal der muligvis ske en deling i den. Med dette mener jeg at kampagnen skal deles op, så den “del” der performer godt får sin egen kampagne. På den måde kan der optimeres endnu mere målrettet på det der performer godt, og der kan arbejdes mere med det der måske ikke gør det så godt.

Jeg er en Google Adwords Konsulent i Danmark, som arbejder med et tilgang som vækster hele din forretning. Jeg tænker på at gøre det mest optimale for virksomheden, og ikke kun for Adwords tallene. Man skal ikke se sig blind, og kun fokusere på Adwords. Med det mener jeg at det også er vigtigt at tage højde for, hvad der giver afledt salg fra Adwords, som måske ikke får krediteret omsætning. Det kommer meget an på hvilken tilskrivningsmodel der anvendes, men det er en meget længere snak.

Dygtig Google Adwords Konsulent

Hvad er en dygtig Google Adwords Konsulent? Jeg vil helt klart mene det er en der har styr på sit shit, og ved hvad han laver. Konsulenten er selvsikker og tror på sig selv, og gør hvad der skal til for at opnå resultater, selvom alt ikke altid går som det skal. Det er jo i nedture og ved fejl man lærer, og intet er perfekt. Uanset hvad, så vil man altid opleve problemer og noget der ikke går som man vil. Så er det vigtig at holde tungen i munden, og arbejde sig stærkere ud på den anden side af problemet.

En dygtig konsulent kan også sætte sig ind i dit sted, og din virksomheds. Man skal kunne forstå dine kunder, for at kunne formidle budskab til dem. Annoncer er et utrolig vigtigt element i Google Adwords, og det er vigtigt at budskabet i artiklerne er tilpasset dig og din virksomhed. Det nytter jo ikke noget en konsulent skriver tekster, som din virksomhed slet ikke kan stå indefor. Det er også vigtigt at budskabet hænger sammen med dine produkter, ydelser eller image og brand.

Vil du gerne have jeg laver en gratis analyse af dine muligheder og dit Google Adwords potentiale? Så klik videre her og udfyld formularen.

Del dette med dem du kender

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Book mig, 15 minutter til at gennemgå dit Google Ads setup med dig

Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!

Tusind Tak

Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.

Med Venlig Hilsen
Casper Hessellund