Om Mig

Mit navn er Casper Hessellund, jeg har over de sidste 6 år specialiseret mig i Google og hjulpet virksomheder med at opnå succes på Google. Jeg er altid 100% ærlig, og vil være en troværdig samarbejdspartner for dig.

YouTube Annoncering

Jeg er kun specialist i Google, fordi jeg ved man ikke kan være specialist i mange ting på samme tid, for så er man nemlig generalist. Jeg tror nemlig på at arbejde med specialister er vejen frem, fordi de er dygtige til lige netop det de arbejder med. Er du i tvivl om jeg er den rette samarbejdspartner for dig, så tager jeg gerne forbi dig til en snak omkring det hele, så du kan sætte ansigt på mig og få en fornemmelse af hvem jeg er og hvordan jeg arbejder.

Søgeordsanalyse

Jeg anbefaler at du arbejder med flere kanaler på samme tid, for de fleste virksomheder vil Facebook, LinkedIn, Instagram, Email og mange andre ting også være noget som kan skabe vækst for din virksomhed. Så skulle du bruge mig til Google, men vil også eller bruger også nogle af de førnævnte kanaler, så har jeg et samarbejde med de dygtigste i Danmark på alt det jeg ikke kan finde ud af. Så vil du skydes i retningen af dem, så er du mere end velkommen til at kontakte mig for at høre hvem jeg anbefaler.
Udover Google, så har jeg også brug tid på en masse andre projekter som affiliate sider, som har givet mig stor viden omkring E-mail marketing og konverteringsoptimering, Jeg har på samtlige af mine projekter opsat længere E-mail flows, for at skabe salg, lead og konverteringer som var “gratis”. Når jeg skriver gratis, så mener jeg at alle tilmeldinger til mit nyhedsbrev på mine affiliate sider, var nogle der var kommet af sig selv.
E-mail marketing er en meget undervurderet markedsføringskanal, og er noget alle bør bruge. Jeg er ikke specialist i opsætning af det og hvordan du bør arbejde med det, men kan hjælpe dig i gang hvis det er.
Konverteringsoptimering er også noget rigtig mange slet ikke tænker på, men det er efter min mening, noget alle bør arbejde aktivt med. Jo højere ens konverteringsrate er, jo mere får du ud af hver krone du bruger på annoncering.

Kurser & Undervisning

Jeg elsker at hjælpe andre, så derfor er jeg også Mentor & Rådgiver for virksomheder i Business Kolding, Business Esbjerg og Startup Central. Jeg sidder også i advisory board og bestyrelser, så kunne jeg være en profil du kunne bruge i dit advisory board eller bestyrelse, så er jeg altid åben for en dialog omkring dette.
Personlig rådgivning der er til at forstå. Jeg knokler altid for at opnå de bedste resultater!
Har du spørgsmål, eller vil du gerne have mere information om hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed, udfyld formularen og så vil jeg ringe jer op hurtigst muligt.
En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

Jeg kommer til dig uanset hvor i Danmark du er, så vi kan snakke om dine muligheder på Google, markedsføringsstrategi og digital markedsføring generelt.
Jeg finder altid noget som kan der kan arbejdes med!
Din booking er nu afsendt, du hører fra mig hurtigst muligt.
Med Venlig HilsenCasper Hessellund